Verzending Bezorging

Wanneer u een bestelling plaatst bij care4floor op werkdagen voor 12:00, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Bestelling die in het weekend geplaatst worden, worden op Maandag
direct verwerkt.

Care4floor heeft ervoor gekozen al zijn bestellingen onder te brengen bij DHL. DHL is een trouwe partner en zorgt in de meeste gevallen voor een snelle levering binnen 24 uur.
Wanneer u vragen heeft over uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kunnen uw bestelling (en de geschatte levertijd) altijd opvragen via track and trace.

Veilig Betalen

Op care4floor.nl betaald u via de ideale internetkassa MultiSafepay met onder andere iDEAL, Bankoverboeking, Visa, MasterCard, Maestro, American Express, het Belgische Mister Cash, het Duitse Giropay en SOFORT Banking. Met deze betaalmethode’s kunnen consumenten gemakkelijk online aankopen afrekenen op een veilige en snelle manier. Dit gebeurt vervolgens in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

multisafepay fastcheckout

 

– Veilig Betalen
– Veilig betalen bij Onderhoudshop.nl

Een groot voordeel van MultiSafepay is dat u zich niet hoeft te registreren. Ook hoeft u geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als u gebruikt maakt van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct afrekenen binnen de bankomgeving die u gewend bent.

Bij care4floor kunt u gemakkelijk en veilig bestellen.