Verzending Bezorging

Wanneer u een bestelling plaatst bij care4floor op werkdagen en zaterdag voor 12:00, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Care4floor heeft ervoor gekozen al zijn bestellingen onder te brengen bij Post.nl. Post.nl is een trouwe partner en zorgt in de meeste gevallen voor een snelle levering binnen 24 uur. Wanneer u besteld heeft ontvangt u van Post.nl een track and trace code.
Wanneer u vragen heeft over uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Veilig Betalen

Op care4floor.nl betaald u via de ideale internetkassa Mollie met onder andere iDEAL en Bancontact. Met deze betaalmethode’s kunnen consumenten gemakkelijk online aankopen afrekenen op een veilige en snelle manier. Dit gebeurt vervolgens in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Een groot voordeel van Mollie is dat u zich niet hoeft te registreren. Ook hoeft u geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Als u gebruikt maakt van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct afrekenen binnen de bankomgeving die u gewend bent.

Bij care4floor kunt u gemakkelijk en veilig bestellen.