Verzending Bezorging

Wanneer u een bestelling plaatst bij Care4floor op werkdagen voor 16.00 uur, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Care4floor heeft ervoor gekozen al zijn bestellingen te versturen met Post.nl. Post.nl is een trouwe partner en zorgt in de meeste gevallen voor een snelle levering binnen 24 uur. Wanneer u besteld heeft ontvangt u van Post.nl een track and trace code.
Wanneer u vragen heeft over uw bestelling, kunt u altijd contact opnemen met ons.

Veilig Betalen

Op Care4floor.nl betaald u via de ideale internetkassa Mollie met onder andere iDEAL en Bancontact. Met deze betaalmethodes kunnen consumenten gemakkelijk online aankopen afrekenen op een veilige en snelle manier. Dit gebeurt vervolgens in de vertrouwde internetbankieromgeving van de eigen bank.

Bij Care4floor kunt u gemakkelijk en veilig bestellen.

Retourneren

Bij Care4floor heeft u het recht om binnen 30 dagen uw bestelling of een deel er van te retourneren. De verzendkosten komen voor uw rekening. Zie ook artikel 6 van de algemene voorwaarden.

Wij zullen uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst het betaalde bedrag retourneren. Wij zullen hiermee wachten tot wij uw bestelling retour hebben ontvangen.

U bent zelf verantwoordelijk voor het op de juiste wijze terugsturen van uw bestelling. Indien bij aankomst blijkt dat het product onverkoopbaar is kunnen wij niet overgaan tot het retourneren van het betaalde bedrag.

Vragen of Advies

Heeft u vragen of heeft u advies nodig?:

Wij zijn telefonisch bereikbaar van 9.00 uur ‘s morgens tot 17.00 uur ‘s middags op telefoonnummer 06-20717068

Wij zijn u graag van dienst.