Mocht u onverhoopt het verkeerde product of teveel besteld hebben dan heeft u tot 30 dagen na aankoop de tijd om deze producten naar ons te retourneren. Wanneer wij het product hier in goede staat hebben ontvangen dan storten wij het aankoopbedrag meteen terug op uw bankrekening.

Om het te retourneren product hier in goede staat terug te laten komen adviseren wij om de producten zeer goed te verpakken, het liefst op de manier waarop u de producten ook ontvangen heeft. Vooral verpakkingen van metaal zijn gevoelig voor deuken en het is voor ons moeilijk om gedeukte verpakkingen weer te verkopen. Wanneer verpakkingen hier gedeukt of op een andere manier beschadigt retour komen zijn wij genoodzaakt om een door ons te bepalen bedrag van het retourbedrag af te trekken. Tenzij wij kunnen zien dat de afzender goed zijn best gedaan heeft op het inpakken en het beschadigen volledig de schuld is van de pakketdienst, dan zullen wij coulant zijn.

Nogmaals: let vooral op bij het retour sturen van bijvoorbeeld 5 liter verpakkingen van metaal!

Mocht een retour te sturen product reeds bij aankomst op uw adres een deuk hebben maak hier dan een foto van en stuur deze naar ons toe. Hier houden wij dan rekening mee.

Meldt een retour altijd van tevoren even via: info@care4floor.nl

Uw retour kunt u sturen naar:

Care4floor

Kroepnevel 4

7921JV Zuidwolde

Bij duurdere te retourneren producten kan het verstandig zijn om deze verzekerd te versturen. Mocht het pakketje onverhoopt verloren raken dan krijgt u deze vergoed van Postnl. Totdat het pakketje hier arriveert bent u er verantwoordelijk voor.